Godmorgon!

Har varit vaken sen runt 3, tänkte snart försöka sova igen. Tassade ner och hämtade en rulle papper så man kan snyta sig och andas som folk. Att smyga i det här huset är svårt dock, trapporna knarrar väldigt högt hur man än gör. Köpte några halstabletter igår som hette ungefär "sluta hosta". Dom fungerar sådär så jag funderar på att gå och köpa vicks blå som de också hade. Hostan gör tyvärr att revbenen ömmar rätt ordentligt, men bröstbenet känns iallafall bra.

Vi gick och shoppade för middagen igår. Velade mellan lax eller fläskfile, eftersom det bara är en middag ville jag lyxa till det lite. Det blev det senare eftersom jag inte hittade någon sparris till laxen. De hade inte mycket grädde heller, varken vispbar eller till matlagning. Hittade tillslut ett par flaskor. Och grädde fanns färdigvispad på burk. Hade funderingar pa att bjuda på semletårta till efterrätt men jag struntar i det.
När vi kom till kassan fick jag naturligtvis inte betala, det skulle D bums göra. -.- Jag blev nästan lite elak men så vet jag ju att jag hade gjort samma sak. När han var hos mig fick han banne mig inte spendera något på mat el dyl heller, förutom till picknicken på Skeppsmalm som han handlade när jag jobbade. "Du betalade ju för att komma hit" brukar det låta. Så jag blev inte elak. Bara tackade och stod och pussades på parkeringen istället. ;) Dessutom fick jag köpa en back öl till honom häromdagen iallafall. ;)
Lite nervös för middagen faktiskt, jag hoppas de tycker om den. Det blir fläskfile med rökt skinka, banan och curry, så den ar ju lite speciel. Antingen gillar man det eller inte.

Söta mamma F kom med en kartong mjölk idag också. Eftersom jag inte riktigt gillade mjölken de hade(smakade väldigt mycket grädde. Tror inte den var riktigt kall heller) sa hade hon köpt hem en annan sort, bara for mig. :) Den smakade bättre, dessutom står den i kylen. Det finns inget bättre att dricka an ett glas kall mjölk imo.

Jag lyckades somna om och klampade inte ner till köket förran kl 13, lite skamsen över att jag sov så länge. Samtidigt är väl sömn bästa medicinen.
Söta F frågade om jag ville ha en omelett, hon hade sparat smet sen sin lunch åt mig. Naww, då är det bara att saga ja tack. Väldigt gott var det också. :) Sen gick hon till affären för att köpa ris som jag behöver till middagen, trots att jag sa att det kunde ju jag göra lika gärna. Eller be D stanna på vägen hem. Då köpte hon också näsdukar åt mig, det var väldigt välbehövligt. Så fort jag säger tack eller försöker med ett "men jag kan också göra det" svara hon bara "it's okay"och ler. ><

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0