Bra skit

Det har varit en fin vecka tycker jag.
Under onsdagen skulle jag till lilla hjärtat Terese en snabbsväng och lämna julklappen. Men jag blev där ett par timmar och fick till och med äta en liten jullunch med henne och Patrik. Mys!

På kvällen var jag till mysigaste Märta och lämnade en klapp. Inte nog med att jag också fick en, jag fick även en påse julgodis. Nomnom ^^

Torsdagen tillbringades hos m&p för middag. Bytte klappar med Ante och Emelie då de skulle fira julafton i Sollefteå.
I fredags var vi hos Camilla och co för en stor julmiddag och julklappsutdelning. En mysig kväll tycker jag. Men fy för att det var så kallt!

Resten av helgen har jag varit ganska pysslig hemma. Har insett att jag inte behöver ha alla köksgrejer i köket utan kan ju flytta dem till ett ganska tomt skåp i "vardagsrummet". Det tog bara 3 år att lista ut. Ibland tar det tid, helt enkelt. Så nu har jag flyttat och rensat bort lite saker, det känns skönt. :)

Till sist:
Tack så hemskt mycket till för de fina julklapparna jag har fått och god fortsättning till er alla.


7 saker om mig själv




För ett tag sedan fick jag en utmaning av Malin, som jag nu tänker anta. Bättre sent än aldrig. ;)


7 saker om mig själv!
 


1. Det finns inget som irriterar mig som alla papper man får här i världen. Räkningar etc. Jag är inte snabb på att sortera och sätta in dem i pärmarna så tills dess ligger de i en ful hög någonstans. Vissa vet jag inte ens om de ska sparas. Det gäller särskilt en del papper jag fått efter olyckan, de fyller en mapp nu som väntar på utredning. :P

2. Jag har fantastisk förmåga att få saker gjorda när jag gett mig fan på det.

3. Jag älskar att laga mat och mina kokböcker. Att bjuda på flerrättersmiddag tycker jag är härligt(än så länge).

4. Har en förkärlek till stora tekoppar. Fast vanlig storlek går också bra om dom är exceptionellt söta. ;) Jag får även krypa till korset och erkänna att jag har nog inte plats för fler nu...


5. Tror att allt ordnar sig.


6. Tycker inte om småkryp, spindlar särskilt. Att de skulle vara mer rätt för mig än jag för dom tror jag är rent skitsnack. :) Annars skulle de inte krypa på en!

7. Jag älskar min familj och mina vänner. Särskilt nu under arbetslösheten då jag besöker nån var och varannan dag, att de står ut med mig är guld värt. Även alla djur i familjen älskar jag oerhört.





Goddagens

Nu var det väl en evighet eller två sen jag uppdaterade sist. Litegrann har det väl hänt sen dess.

Jag har tillbringat 4 veckor i Sundsvall på Rygginstitutet för rehabilitering. Det var väldigt trevligt, hade turen att hamna i en suverän grupp och det var en fantastiskt personal. Så därifrån fick jag med mig nya bekanskaper och ett inviduellt träningsprogram.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att bli medlem på Step In. Har även fått med mig pappa. :) Så nu är jag där nästan dagligen, är det inte gymmet så är det vattengympa eller core-pass. Trivs riktigt bra och det är roligt. Att man är två på gymmet gör ju inte saken värre. :)

Jag provade att jobba 6 timmar i fredags. Det tog lite längre tid än senast innan det började värka i ryggen så det går åt rätt håll. Tandvärk i ryggen var det en på Ryggis som beskrev värken som, det är ganska träffande. Är det inte i ländryggen så sitter det oftast under höger skulderblad. Men som sagt, rätt håll.

Angående utbildningar så har jag slutprov föa Biologi A nu på fredag. Med tanke på hur inlämningarna gått så krävs det nog en total minnesförlust för att inte klara kursen. Men det är ju jag, så det KAN ju hända. ;)
Har också hittat en utbildning i Umeå som kanske funkar istället för den i Skara. Miljö och Hälsoskydd heter den och tredje året kan man läsa kursen lantbruk och djurskydd. Att hitta den lyfte ett ok från mina axlar , så skönt att kunna stanna hemma. Dessutom är det ingen tvekan om att jag kommer komma in men tyvärr är det inte intagning förrän till hösten.
Nästa aber är väl att få studentekonomin att gå ihop.

D kommer upp den 9 jan, det känns onekligen välbehövligt. Efter 4 månader ifrån varandra kan man behöva träffas. :P

Sånt här pysslar Bagheera med på dagarna.

 




























Valter under en promenad i skogen. Eller ja, mest hans rumpa.


RSS 2.0