Tisdag

Det var visst en storm som horde till de varre pa 100 ar haromdagen, inte sa konstigt jag tyckte det blaste mycket. :P
Det var lugnt igar, vi tog en promenad nar D kom hem fran jobbet. Gick en ganska lang svang. Jag vagar fortfarande inte ga ut ensam, tror inte jag skulle hitta tillbaka sjalv. :P
Just tagit en kaffe med min hollandska mamma och pappa Klaas kom just hem fran jobbet. En timme till och D ar tillbaka ocksa! :)

Mandag

Forsta "vardagen" har da. Att bara vanja sig vid tangentbordet ar en utmaning eftersom vara kara aao med prickar ovanfor inte finns. ;) Jag for val redigera dessa inlagg hemma. :P
Det har regnat i stort sett hela tiden hittills. Nu har det borja klarna upp men inatt var jag radd att taket skulle blasa av - det stormade ordentligt.
Stackars Douwe hade vackaren pa 4.30, var inte ett dugg avundsjuk pa att han fick kliva upp och sedan ut i det dar busvadret. ><
Just nu ar det bara jag och mamman i huset hemma. Maste be D skriva ner hennes namn pa en lapp for jag har inet riktigt uppfattat vad hon heter. Sot ar hon iallafall, det har val alla i hela familjen varit hittills. :) Hon hade tom kopt en engelskabok och pluggat lite innan jag kom hit, gulligt. :)
Idag ar det mandagsmiddag, tydligen brukar de tva soner som inte bor hemma komma hit och ata ocksa da. Den yngre av dem, Klaas, halsade jag och D pa igar nar vi var ute och gick. Den aldre har jag inte traffat an.
Igar tog vi som sagt en promenad genom byn. Valdigt sot, det ar lite gamla stan i sthlm kansla fast husen ar mer engelk(sager jag som har noll koll egentligten). Hade inte med mig kameran eftersom det regnade pa vagen fast tack och lov var det mest uppehall da. Far ta mid mig kameran nasta gang ist. :)
Det finns en liten a har i narheten, den var full med ankor av olika slag. I en park gick ett gang gass ocksa. Dom var valdigt stora, jag forstar att folk springer om de blir jagade. ><
Nej, nu ska jag ga ner och se om jag hittar at katten i huset, Kitty. En fruktansvart sot gammal dam(13 ar tror jag) som verkar tycka att jag ar helt okej att ha och gora med. :) Skruttarna jag har hemma var inte ens inne nar jag akte sa dom fick jag inte sage hej da till. :( Naja, mormor och morfar tar bra hand om dem. ^^

På Arlanda

Så, nu sitter jag på Arlanda och väntar på att tiden ska gå. Flyget hit gick väldigt bra och smärtfritt. Jag älskar starten av resan! :)
Har fått lämnat in bagaget(trevlig personal <3) och fördriver lite tid innan jag går igenom säkerhetskontrollen.
Min penna till korsorden fick slut på stift och jag glömde ta med mig fler. :( Förhoppningsvis har nån av butikerna här en jag kan köpa, fast många verkar stänga redan kl 17.
Men men. 19.30 börjas påstigningen så det är inte så himla länge till att vänta. :)

Vad gör en sjukgymnast?

Jag är hemskt nyfiken på att få veta. För karl jag gått hos har inte varit till mycket hjälp. Under mitt första besök fick jag som bekant ett par övningar som hjälpt. Men det är alltså av typen "titta i taket och rita linjer i taket".
Idag bad jag om övningar som är lämpliga att utföra på ett gym tex eftersom jag tänkt haka på Anny och hennes gymbesök när jag kommer hem igen.
Fick jag några övningar? Nej. bara att övningar då jag pressar vikter uppåt INTE är lämpliga. Annars var det allmän träning för rygg och axlar, "instruktörerna på gymmet kan det där".
Jaahaapp.. Så mitt besök idag var bara pengar i sjön. Visst vred och vände han under hummanden men det gör ju inte mig klokare.

Vad händer annars idag.. Tvätt av sängkläder. Troligtvis lite sömn sedan om jag kan, har inte sovit inatt heller.
Och jag ska KLIPPA mig! Som jag har längtat, i flera veckor! Fransesca är guld värd som tar emot mig kl 8 en fredagskväll när hon egentligen är fullbokad. :) Men det behövs. Mitt hår är riktigt risigt nu och trasslar till sig som tusan bara under dagen. Tur man inte är direkt håröm.(konstigt ord det där när man ska stava det)

Imorgon - Holland. :)


Nya tag!

Efter ett längre uppehåll är det visst dags att återuppliva denna stackars blogg.
Första halvan av sommaren var onekligen spännande. Sedan blev det mest bara att vila för trafikskadeoffret Alexandra. Eller "hon började gå ful så vi lobotomerade henne" som min käre far säger.

Jag mår relativt bra, måste bara påminna mig själv ofta om att göra sjukgymnastik-övningarna. På sistonde har jag faktiskt varit duktig på att göra dem ofta.
Tyvärr säger ryggen ifrån fort om jag pysslar med något som kräver böjd rygg en längre stund, tex matlagningen, sy eller busa med valparna. Men som vi konstaterade idag, det är ju bara 1½ månad sen olyckan. Det får ta den tid det tar, men helt frisk tänker jag absolut bli. ;)

Just nu har jag mest fjärilar i magen. Lördag närmar sig fort, har svårt och tro att 3½ vecka redan har gått då jag bara väntat och väntat på den här dagen.
Jag ska flyga ner till Holland(jag fick inte bila av någon anledning) och hälsa på Douwe. :) Där ska jag bo i två veckor. Det ska bli roligt att få träffa hans familj fast ännu roligare att få träffa honom igen förstås.
Som Terese sa - jag gör det inte lätt för mig när jag väl blir kär.

Ang Terese så har hon flyttat in till en lägenhet i stan - riktigt fin lya och det är så otroligt roligt att ha henne så nära. :) Nu får m&p lite avlastning när jag har fler alternativ att välja på när jag ska hälsa på nån. ;)

Näni.. Det här får räcka för idag. Tänkte sitta och uppdatera här lite på dagarna i Holland eftersom Douwe kommer att jobba mån-,tis- och onsdag ändå. :)



RSS 2.0